Ezt a scrapbookoldalt a júniusi vázlatkihívás kapcsán készítettem, ötletadó inspirációként. Az eredeti, a Scrapbook naptár júniusi oldalán található elrendezést változtatás nélkül alkalmaztam. A négy fénykép 10x10 cm méretű és megfelelnek annak a méretnek, ami az Instagram képmegosztóra történő feltöltés után létrehozásra kerül az okostelefonunkon.

Mivel én ehhez az oldalhoz régebben készült fényképeket használtam (amikor még maga az Instagram sem létezett), most egyszerűen csak levágtam az eredeti 10x15 cm méretű fotókat erre a méretre. Nagyon élveztem az oldal elkészítését, annál is inkább, mert roppant könnyen és gyorsan ment a vázlat segítségével.

Íme az oldal egyik közelebbről fotózott, érdekes részlete.
A kép kattintásra megnyílik nagyban.

Az oldal elkészítéséről és menetéről rövidesen olvashatsz egy hosszabb cikket is a személyes blogomon. Amiből megtudhatod, miből indultam ki, hogyan válogattam az elemeket? Olvashatsz arról, miért pont az és pont oda került az oldalra, valamint, hogyan készültek nagy kedvenceim, az sk. díszítőelemek? Kulisszatitkokat fogok elárulni arról, milyen szimpla segítségeket használtam az alkotás során, amiket te is bevethetsz.

Szeretettel várom a te alkotásodat is a Scrapbook.hu júniusi vázlat kihívására! Ha még nem hallottál róla, kattints ide és ismerkedj meg a részletekkel: Scrapbook.hu júniusi vázlat kihívás

Budaházi Brigitta scrapbook oktató, a Scrapbook.hu alapító szerkesztője. 2006 óta scrapbookozik, alkotásairól készült bejegyzései, albumkészítési leírásai 2007 óta olvashatók személyes blogján és a Scrapbook.hu honlapon. 2009 óta tart személyes scrapbooktanfolyamokat és online workshopokat.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This