Nagyon fontos, hogy napi teendőid során minél többet mosolyogj – hisz ezáltal a környezetedben élőket is megajándékozod egy olyan dologgal, ami egy filléredbe sem kerül, mégis hatalmas értéke van. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a népszerű, mosollyal kapcsolatos idézeteket! Válogass kedvedre!

Mosolyogj sokat és másokat is biztass erre! Ennek egyik remek fóruma lehet, ha mosollyal kapcsolatos idézeteket helyezel el scrapbook oldalaidon. Alábbiakban olyan idézeteket találsz, amelyeket számtalan formában felhasználhatsz oldalaidon vagy épp  egy ún. mosoly-befőtthöz.

“Nem tudod, mit rejt a sorsod. / Mosolyt hoz-e vagy könnyeket. / Tanuld meg feledni a rosszat, s őrizd meg a boldog perceket…”
Hemingway, Ernest

„A mosolyod olyan görbület, amely mindent egyenesbe hoz!”
Diller, P.

„Minden mosoly visszatér.”
Indiai közmondás

„Ne sírj, mert vége lett! / Mosolyogj, mert megtörtént.”
Márquez, Gabriel Garcia

“A mosoly beragyogja mindazokat, akik látják!”
Ismeretlen

“A világ olyan mint egy tükör, látod? / Mosolyogsz, és a barátaid visszamosolyognak.”
Zen közmondás

”A világ mindig vidámabbnak látszik egy mosoly mögül.”
Ismeretlen

„Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez.”
Ismeretlen

“Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.”
Japán közmondás

„Ne törődj vele, ha rossz napod volt, / gyógyítónak találod a mosolyt. / Körkörösen terjed majd a szádtól, / megóvja arcod a megfagyástól.”
Euwer, Anthony

Remélem, mosolyogva olvastad a fenti idézeteket? Neked is van egy kedvenc, mosollyal kapcsolatos idézeted? Nosza, oszd meg velünk! Szólj hozzá ehhez a bejegyzéshez és bővítsük együtt ezt az idézetgyűjteményt!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This