fbpx

Scrapbook.hu Januári vázlat kihívás

Alkalom az alkotásra

Olyan oldal születhet, amit lehet, hogy egyébként nem készítettél volna el.

t

Kipróbálsz egy új dolgot

Egy új vázlat szerint alkothatsz, amit eddig még nem próbáltál.

Sikerélmény

Egy közösségi eseményen való részvétel mindig örömöt és sikerélményt ad.

Ajándékot kaphatsz

Nyerhetsz egy új kincset, amit új oldalakhoz használhatsz.

Miről szól a kihívás?

A vázlatkihívás lényege, hogy készíts egy bármilyen méretű scrapbookoldalt amely a fenti oldalelemeket tartalmazza, abban az elrendezésben, ahogy a képen látod. Tehát, dolgozz fel egy emléket, alkoss egy új scrapbookoldalt, amely megtervezésekor a fenti vázlatból indultál ki.

Szigorúan így kell kinéznie az oldalamnak?

Nem. Dehogy is! A kihívások lényege, hogy elindít valamit benned, ami által te hozol létre egy új dolgot! A lényeg, hogy a végén, azért fel lehessen ismerni, hogy ebből a vázlatból indultál ki, oké?

Mi van, ha nekem nem álló képem van, hanem fekvő?

Teljesen oké! Nyugodtan használj más formátumú képeket. Csak vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő képek egymáshoz való viszonya emlékeztessen erre. Hiszen az alkotós játék lényege, a kihívás maga pont ebben rejlik, hogy így helyezd el a képeket.

Elforgathatom a vázlatot?

Persze! Ha a fotóid, amelyeket használni szeretnél másképp jobban mutatnának, akkor függőlegesen vagy vízszintesen is tükrözheted a vázlatot. Sőt, jobbra vagy balra is elfordíthatod, ha úgy jobban tetszik. Csak két dolgot vegyél figyelembe. Ilyenkor az oldal többi eleme is máshová fog kerülni, illetve ismét az a lényeg, hogy a végeredményből rá lehessen ismerni az eredeti vázlatra.

Nézd meg az alábbi scrapbokoldalakat.
Első látásra lehet, hogy nem ismered fel, de mind a fenti vázlat alapján készültek!

Kedvenc

Hagyományos scrapbookoldal 12×12
Ezen az oldalon a vázlatot függőlegesen tükröztem. Ha ilyen képeid vannak, használd így a vázlatot.

Emma

Hagyományos scrapbookoldal, 12×12″
Figyeld meg, hogy ezen a scrapbookoldalon a vázlatot tükröztem függőlegesen! Ha ilyen alakú képeid vannak, használd így a vázlatot!

Together

Hagyományos scrapbookoldal, 12×12″
Ezen az oldalon a képek elrendezése megegyezik a vázlatéval, csak én egy hosszú kép helyett, két négyzet alakú képet használtam. Ha ilyen képeid vannak, használd ezt az oldalt inspirációul!

A tanyán

Hagyományos scrapbookoldal, 12×12″
Ezen az oldalon tükröztem az elrendezést függőlegesen, illetve egy hosszú kép helyett, három négyzet alakú képet használtam. Ha ilyen képeid vannak, használd ezt az oldalt inspirációul!

Scrapbook Naptár Január

Te is vásároltál Scrapbook Naptárt? Akkor nézd meg a falinaptárban a januári oldalt, ami a fenti vázlat alapját képezi!

Hogyan csatlakozhatsz? A kihívás feltételei

 • Készítsd el a scrapbookoldaladat a fenti szabályok szerint!
 • Ezután fotózd le és töltsd fel valahová nyilvánosan az internetre. Ez lehet a Google Fotók, a Facebook magán profilod, a személyes blogod vagy az Instagram is. A lényeg, hogy állítsd nyilvánosra a képet, hogy láthassuk mindannyian. Facebookon a kép láthatóságát állítsd nyilvánosra (Földgömb legyen a kép mellett). FONTOS! A scrapbook versenytársaim üzleti honlapjára, blogjára vagy galériájába feltöltött képek linkjét sajnos nem tudom elfogadni. Köszönöm a megértést. :) Viszont ezeket az alkotásokat is hozhatod a kihívásra, mindössze saját, magán galériádból kell linkelned. Tehát, igen, más kihívásokon szereplő alkotásokkal is indulhatsz itt.
 • A kihíváson való részvétellel elfogadod és hozzájárulsz ahhoz, hogy további kihívásokról értesítést küldjek számodra.
 • Térj vissza ehhez a bejegyzéshez. Görgess le a bejegyzés aljára és alul a kék gombra kattints rá, amelyre az van írva, hogy „Add your link”. Ezzel egy űrlaphoz érkezel, ahová be kell szúrnod az alkotásod képének elérési útvonalát. Az űrlapon meg kell majd adnod egy max. 50 karakter hosszú képcímet és az e-mail címedet is. Javaslom, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit valóban használsz is, mert ezen foglak értesíteni a nyereményről, amennyiben te nyertél!
 • Király dolog következik! Amint feltöltötted a képed linkjét, meg fog itt jelenni a bejegyzés alján, a többieké mellett, egy kis képen. Így egyből látni fogjuk egy csapásra, hogy kik indultak és milyen oldalakkal ezen a kihíváson.

Mit tegyek még? Nem kötelező…

 • Kérlek, ha feltöltötted a saját alkotásodat, kattints rá két másik alkotó képére és lájkold és/vagy kommenteld az ő alkotását! Biztos neked is jól fog esni ugyanez!
 • Kérlek, ha még nem tetted, kövesd a Scrapbook.hu Facebook profilját. Kattints ide!
 • Köszönöm szépen, ha a bejegyzés alatti ikonokra kattintva megosztod ennek a kihívásnak a hírét a Facebookon vagy a GooglePlus-on.
 • Használd a közösségi médiában a #scrapbookhu a #scrapbookkihivas és a #scrapbookkihivas201701 hashtag-eket, hogy egymás alkotásait könnyen megtalálhassuk.

Hogyan nyerhetek?

 • Töltsd fel az alkotásodat a fent leírt módon 2017. január 31-én 23:55-ig! Ez a kihívás határideje. Ezután a rendszer lezár és már nem tudsz csatlakozni.
 • Ezután a nyertest VÉLETLENSZERŰEN választja ki a rendszer (még én sem látom, hogy ki az), és automatikusan kiküld egy levelet arra az e-mail címre, ami a feltöltéskor megadásra került.
 • Kérlek, ha te vagy az, és megkaptad az értesítőlevelet, lépj velem kapcsolatba, hogy elküldhessem számodra a nyereményedet!

Nyeremény

Hópehely stencil | A véletlenszerűen kiválasztott nyertes nyereménye 1 db műanyag festősablon stencilezéshez, amely 8-féle hópehely mintát tartalmaz. A sablon mérete 14,5×20 cm. A stencillel festékeket, díszítőpasztákat használva látványos motívumokat varázsolhatsz scrapbookalkotásaidra. A hópehelymintát téli témájú scrapbookoldalak hátterének és kártyák díszítéséhez ajánlom.

Ennyi idő áll még rendelkezésedre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

?

Ez a kihívásunk véget ért

Bár csatlakozni nem tudsz, de attól még bátorítalak arra, hogy készíts egy új scrapbookoldalt a fenti vázlat alapján! Nézd végig, milyen szép oldalak érkeztek a kihívásunkra! Meríts ötletet belőlük!

 Loading InLinkz ...

Mentés

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Azonnal érkezik két scrapbook minialbum elkészítési útmutatója. Csatlakozz és értesülj a legfrissebb hírekről!

Köszönöm! Hagyd jóvá a feliratkozásodat a kapott emailben is!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This