fbpx

VazlatKihivasFebruar

Scrapbook.hu Februári vázlat kihívás

Alkalom az alkotásra

Olyan oldal születhet, amit lehet, hogy egyébként nem készítettél volna el.

t

Kipróbálsz egy új dolgot

Egy új vázlat szerint alkothatsz, amit eddig még nem próbáltál.

Sikerélmény

Egy közösségi eseményen való részvétel mindig örömöt és sikerélményt ad.

Ajándékot kaphatsz

Nyerhetsz egy új kincset, amit új oldalakhoz használhatsz.

Miről szól a kihívás?

A vázlatkihívás lényege, hogy készíts egy scrapbookoldalt amely a fenti oldalelemeket tartalmazza, abban az elrendezésben, ahogy a képen látod. Tehát, dolgozz fel egy emléket, alkoss egy új scrapbookoldalt, amely megtervezésekor a fenti vázlatból indultál ki. Arra figyelj, hogy több fénykép legyen az oldalon és azokat igazítsd négyzet vagy téglalap alakban egymáshoz. Ha van kedved, írj kommentárt és készíts saját kezűleg díszítőelemeket is! De e két utóbbi nem feltétel!

Szigorúan így kell kinéznie az oldalamnak?
Nem. Dehogy is! A kihívások lényege, hogy elindít valamit benned, ami által te hozol létre egy új dolgot! A lényeg, hogy a végén, azért fel lehessen ismerni, hogy ebből a vázlatból indultál ki, oké?
Mi van, ha nekem nem álló képeim vannak, hanem fekvők?

Teljesen oké! Nyugodtan használj más formátumú képeket. Csak vedd figyelembe, hogy az oldalon szereplő képek egymáshoz való viszonya emlékeztessen erre. Hiszen az alkotós játék lényege, a kihívás maga pont ebben rejlik, hogy így helyezd el a képeket.

Elforgathatom a vázlatot?

Persze! Ha a fotóid, amelyeket használni szeretnél másképp jobban mutatnának, akkor függőlegesen vagy vízszintesen is tükrözheted a vázlatot. Sőt, jobbra vagy balra is elfordíthatod, ha úgy jobban tetszik. Csak két dolgot vegyél figyelembe. Ilyenkor az oldal többi eleme is máshová fog kerülni, illetve ismét az a lényeg, hogy a végeredményből rá lehessen ismerni az eredeti vázlatra.

Nézd meg az alábbi scrapbokoldalakat.
Első látásra lehet, hogy nem ismered fel, de mind a fenti vázlat alapján készültek!

Klassz együtt alkotni

Hagyományos scrapbookoldal, 12×12″
Figyeld meg, hogy ezen a scrapbookoldalon a vázlatot tükröztem függőlegesen és vízszintesen is! Ha ilyen alakú képeid vannak, használd így a vázlatot!

Jó együtt scrapbookozni

Hagyományos scrapbookoldal, 12×12″
Csakúgy, mint az előző oldalnál, itt is vízszintesen és függőlegesen is tükröztem a vázlatot. Ha ilyen képeid vannak, használd ezt az oldalt inspirációul!

Glendalough

Digitális scrapbookoldal, 12×12″
Ezen az oldalon az elrendezés megegyezik a vázlatéval, csak épp a kommentár blokk került a második sorba. Ha ilyen képeid vannak, használd ezt az oldalt inspirációul!

Vasútmodell-kiállítás

Digitális scrapbookoldal, 12×12″
Ezen az oldalon az elrendezést függőlegesen tükröztem és a kommentár blokk itt is lekerült a második sorba. Ha ilyen képeid vannak, használd ezt az oldalt inspirációul!

Hogyan csatlakozhatsz? A kihívás feltételei

 • Készítsd el a scrapbookoldaladat a fenti szabályok szerint!
 • Ezután fotózd le és töltsd fel valahová nyilvánosan az internetre. Ez lehet a Google Fotók, a Facebook magán profilod, a személyes blogod. A lényeg, hogy állítsd nyilvánosra a képet, hogy láthassuk mindannyian. Facebookon a kép láthatóságát állítsd nyilvánosra (Földgömb legyen a kép mellett). FONTOS! A scrapbook versenytársaim üzleti honlapjára, blogjára vagy galériájába feltöltött képek linkjét sajnos nem tudom elfogadni. Köszönöm a megértést. :) Viszont ezeket az alkotásokat is hozhatod a kihívásra, mindössze saját, magán galériádból kell linkelned. Tehát, igen, más kihívásokon szereplő alkotásokkal is indulhatsz itt.
 • A kihíváson való részvétellel elfogadod és hozzájárulsz ahhoz, hogy további kihívásokról értesítést küldjek számodra.
 • Térj vissza ehhez a bejegyzéshez. Görgess le a bejegyzés aljára és alul a kék gombra kattints rá, amelyre az van írva, hogy „Add your link”. Ezzel egy űrlaphoz érkezel, ahová be kell szúrnod az alkotásod képének elérési útvonalát. Ezt a böngésződből kell kimásolnod akkor, amikor csak a fotó látszik a böngészőben (tehát ne blogbejegyzést linkelj!). Az űrlapon meg kell majd adnod az e-mail címedet is. Javaslom, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit valóban használsz is, mert ezen foglak értesíteni a nyereményről, amennyiben te nyertél!
 • Király dolog következik! Amint feltöltötted a képed linkjét, meg fog itt jelenni a bejegyzés alján, a többieké mellett, egy kis képen. Így egyből látni fogjuk egy csapásra, hogy kik indultak és milyen oldalakkal ezen a kihíváson.

Mit tegyek még?

 • Kérlek, ha feltöltötted a saját alkotásodat, kattints rá két másik alkotó képére és lájkold és/vagy kommenteld az ő alkotását! Biztos neked is jól fog esni ugyanez!
 • Kérlek, ha még nem tetted, kövesd a Scrapbook.hu Facebook profilját. Kattints ide!
 • Köszönöm szépen, ha a bejegyzés alatti ikonokra kattintva megosztod ennek a kihívásnak a hírét a Facebookon vagy a GooglePlus-on.
 • Használd a közösségi médiában a #scrapbookhu a #scrapbookkihivas és a #scrapbookkihivas201702 hashtag-eket, hogy egymás alkotásait könnyen megtalálhassuk.

Hogyan nyerhetek?

 • Töltsd fel az alkotásodat a fent leírt módon 2017. február 28-án 23:55-ig! Ez a kihívás határideje. Ezután a rendszer lezár és már nem tudsz csatlakozni.
 • Ezután a nyertest VÉLETLENSZERŰEN választja ki a rendszer (még én sem látom, hogy ki az), és automatikusan kiküld egy levelet arra az e-mail címre, ami a feltöltéskor megadásra került.
 • Kérlek, ha te vagy az, és megkaptad az értesítőlevelet, lépj velem kapcsolatba, hogy elküldhessem számodra a nyereményedet!

Nyeremény

Scrapbook album | A véletlenszerűen kiválasztott nyertes nyereménye 1 db tasakos scrapbook album, ablakos borítóval, mely 20 db 30,5×30,5 cm-es scrapbookoldal tárolására alkalmas. Az album 10 db tasakot és 20 db 180 g/m2 fehér kartont tartalmaz, borítójába fénykép csúsztatható.

Ennyi idő áll még rendelkezésedre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

?

Ez a kihívásunk véget ért

Bár csatlakozni sajnos már nem tudsz, de attól még bátorítalak arra, hogy készíts egy új scrapbookoldalt a fenti vázlat alapján! Nézd végig, milyen szép oldalak érkeztek a kihívásunkra! Meríts ötletet belőlük!

 Loading InLinkz ...

Mentés

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Azonnal érkezik két scrapbook minialbum elkészítési útmutatója. Csatlakozz és értesülj a legfrissebb hírekről!

Köszönöm! Hagyd jóvá a feliratkozásodat a kapott emailben is!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This