fbpx

Ezt a scrapbookoldalt a márciusi vázlat kihívás kapcsán készítettem, egyrészt ötletadó inspirációként. Az eredeti elrendezést követtem, annyi eltéréssel, hogy az oldal egyensúlya megkívánt még egy hangsúlyos díszítőelemet is a jobb oldalra. De, minden másban követtem a vázlatot illetve a 2017-es Scrapbook Naptár márciusi oldalának elrendezését is. Miért írtam, hogy egyrészről ötletadó inspirációként készítettem? Azért, mert a másik oka a közelgő házassági évfordulónk, aminek apropóján pont ezt a képet választottam.

Az oldal egyik érdekessége, hogy a kép bal alsó részénél látható nagy masni a 16 évvel ezelőtti (a képen kezemben lévő) esküvői csokromat díszítette. ♥ Így lett a gondosan megőrzött emléktárgyból speciális, megismételhetetlenül eredeti scrapbook díszítőelem. A díszítőelemek jórésze saját gyártmány, a témából és az egykori fényképezés környezetből indultam ki (egy fenyőfa előtt álltunk), de használtam néhány matricát is. A címfelirat (Blessed) jelentése: áldott.

Hagyományos scrapbook: Blessed (Áldott) | Scrapbook.hu Márciusi vázlat kihívás Inspriáció

Íme az oldal néhány közelebbről fotózott, érdekes részlete.
A kép kattintásra megnyílik nagyban.

Hagyományos scrapbook: Blessed (Áldott) | Scrapbook.hu Márciusi vázlat kihívás Inspriáció

Szeretettel várom a te alkotásodat is a Scrapbook.hu márciusi vázlat kihívására! Ha még nem hallottál róla, kattints ide és ismerkedj meg a részletekkel: Márciusi vázlat kihívás

Budaházi Brigitta scrapbook oktató, a Scrapbook.hu alapító szerkesztője. 2006 óta scrapbookozik, alkotásairól készült bejegyzései, albumkészítési leírásai 2007 óta olvashatók személyes blogján és a Scrapbook.hu honlapon. 2009 óta tart személyes scrapbooktanfolyamokat és online workshopokat.
Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Azonnal érkezik két scrapbook minialbum elkészítési útmutatója. Csatlakozz és értesülj a legfrissebb hírekről!

Köszönöm! Hagyd jóvá a feliratkozásodat a kapott emailben is!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This