fbpx

Sziasztok Scrapbookosok! Az elmúlt hónapokban már csomó mindent tanultatok, úgyhogy most egy lazább hónap következik: technikai szüttyögés helyett egyszerűen fényképezni fogunk!

 

Mi más is lehetne a téma, mint a húsvét. Készülődjetek az ünnepre, kézművesedjetek, élvezzétek a természet mesés színeit, és örökítsetek meg minél többet ezekből a szép pillanatokból! Figyeljetek arra, hogy minél több apró részletet is lefotózzatok, mert ezek igazán jól mutatnak majd scrapbook oldalakba foglalva is!

Az áprilisi fotós kihívás témája is a húsvét lesz, úgyhogy fényképezőgépeket előkészíteni, jöhet a nyúl, én pedig szeretettel várom a képeiteket! A Pinteresten készítettem nektek egy kis ötletgyűjteményt is, ha a lista nem lenne elég hosszú! Boldog nyuszizást, szép fotókat kívánok!

Orsi

Húsvéti fotós tippek Szöllősi-Kiss Orsitól

Jó gyakorlást, a Mamarazzafot.hu honlapon pedig indul az áprilisi fotós kihívás, amiben jól fognak jönni  a fentiek!  :)

Szöllősi-Kiss Orsi fotós, gyermekkora óta rajong a fényképezésért, a ritka pillanatokat, különleges hangulatokat megörökítő fotókért. A Mamarazzafoto.hu, a Foodfolio.hu és a Prodotti.hu honlapok szerzője. A fényképezést gyermekfotó tanfolyamon, ételfotó tanfolyamon valamint tárgyfotó tanfolyamon tanítja. Az online fotótanfolyamok mellett készít könyvekhez illusztrációt, weboldalakra termékfotókat, reklámfotókat, valamint a Ringier Axel Springer kiadó gasztromagazinjainak ételfotósa..
Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Azonnal érkezik két scrapbook minialbum elkészítési útmutatója. Csatlakozz és értesülj a legfrissebb hírekről!

Köszönöm! Hagyd jóvá a feliratkozásodat a kapott emailben is!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This