fbpx

ScrapbookWebáruház.hu májusi minialbum kihívás

Keszíts Scrapbookalbumot Kihivás 2017 május

Alkalom az alkotásra

Olyan új album születhet, amit lehet, hogy egyébként nem készítettél volna el.

t

Kipróbálsz egy új dolgot

Egy új téma szerint alkothatsz, amit eddig még nem próbáltál.

Sikerélmény

Egy közösségi eseményen való részvétel mindig örömöt és sikerélményt ad.

Ajándékot kaphatsz

Nyerhetsz néhány új kincset, amit új albumokhoz használhatsz.

A kihívás részletes feltételeit olvasd el! Figyelem, a kihíváson való részvétellel elfogadod ezeket a feltételeket! Szeretettel várom az alkotásodat!

Miről szól a kihívás?

Ahogy azt már korábban a Scrapbook Webáruház blogján is olvashattad, a 2017. májusi minialbum kihívás szorosan kapcsolódik a Scrapbook Naptár januári oldalának témájához. Ne búsulj, ha nem sikerült beszerezned a saját példányodat, a naptár megléte nem feltétele a kihíváson való indulásnak.

A feladat: Válassz egyet az alábbi témákból és készíts egy scrapbook (mini)albumot és mutasd meg!

 • Minialbum anyák napjára
 • Édesanya vagyok
 • Minialbum pedagógusnapra

Hogyan csatlakozhatsz? A kihívás feltételei

 • Készítsd el a scrapbookalbumodat a fenti szabályok szerint!
 • Ezután fotózd le és töltsd fel valahová nyilvánosan az internetre. Ez lehet a Google Fotók, a Facebook magán profilod, a személyes blogod. A lényeg, hogy állítsd nyilvánosra a képet, hogy láthassuk mindannyian. Facebookon a kép láthatóságát állítsd nyilvánosra (Földgömb legyen a kép mellett). FONTOS! A scrapbook versenytársaim üzleti honlapjára, blogjára vagy galériájába feltöltött képek linkjét sajnos nem tudom elfogadni. Köszönöm a megértést. :) Viszont ezeket az alkotásokat is hozhatod a kihívásra, mindössze saját, magán galériádból kell linkelned. Tehát, igen, más kihívásokon szereplő alkotásokkal is indulhatsz itt.
 • A kihíváson való részvétellel elfogadod és hozzájárulsz ahhoz, hogy további kihívásokról értesítést küldjek számodra.
 • Térj vissza ehhez a bejegyzéshez. Görgess le a bejegyzés aljára és alul a kék gombra kattints rá, amelyre az van írva, hogy „Add your link”. Ezzel egy űrlaphoz érkezel, ahová be kell szúrnod az alkotásod képének elérési útvonalát. Ezt a böngésződből kell kimásolnod akkor, amikor csak a fotó látszik a böngészőben (tehát ne blogbejegyzést linkelj!). Az űrlapon meg kell majd adnod az e-mail címedet is. Javaslom, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit valóban használsz is, mert ezen foglak értesíteni a nyereményről, amennyiben te nyertél!
 • Király dolog következik! Amint feltöltötted a képed linkjét, meg fog itt jelenni a bejegyzés alján, a többieké mellett, egy kis képen. Így egyből látni fogjuk egy csapásra, hogy kik indultak és milyen oldalakkal ezen a kihíváson.

Mit tegyek még?

 • Kérlek, ha feltöltötted a saját alkotásodat, kattints rá két másik alkotó képére és lájkold és/vagy kommenteld az ő alkotását! Biztos neked is jól fog esni ugyanez!
 • Kérlek, ha még nem tetted, kövesd a ScrapbookWebáruház.hu Facebook profilját. Kattints ide!
 • Köszönöm szépen, ha a bejegyzés alatti ikonokra kattintva megosztod ennek a kihívásnak a hírét a Facebookon vagy a GooglePlus-on.

Hogyan nyerhetek?

 • Töltsd fel az alkotásodat a fent leírt módon 2017. május 31-én 23:55-ig! Ez a kihívás határideje. Ezután a rendszer lezár és már nem tudsz csatlakozni.
 • Ezután a nyertest VÉLETLENSZERŰEN választja ki a rendszer (még én sem látom, hogy ki az), és automatikusan kiküld egy levelet arra az e-mail címre, ami a feltöltéskor megadásra került.
 • Kérlek, ha te vagy az, és megkaptad az értesítőlevelet, lépj velem kapcsolatba, hogy elküldhessem számodra a nyereményedet!

Nyeremény

1 csomag Csillag chipboard karton díszítőelem
1 csomag Levél filc díszítőelem ággal (zöld-világoszöld)
1 csomag Pillangó filc díszítőelem (sárga)

Ennyi idő áll még rendelkezésedre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

?

Csatlakozz a kihíváshoz!

Mutasd meg scrapbook minialbumodat! Töltsd fel a kihívásra a fent megadott határidőig és nyerj!

 Loading InLinkz ...
Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre

Azonnal érkezik két scrapbook minialbum elkészítési útmutatója. Csatlakozz és értesülj a legfrissebb hírekről!

Köszönöm! Hagyd jóvá a feliratkozásodat a kapott emailben is!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This