fbpx

Tudod, hogyan lehet egy varázslatos albumod decemberről

amit büszkén megmutathatsz bárkinek a családból?

Vágysz arra, hogy legyen egy saját készítésű decemberi témájú albumod,
de kételkedsz abban, hogy elkészülhet?

Én is családban élek, mint te, szorgalmasan dolgozom és decemberben kétszeresen is sűrűek a napjaim. Tudom jól mennyire nehéz, amikor a napi teendők vagy a gyerekek mellett legtöbbször csak ábrándozol arról, hogy kiszakítasz egy kis énidőt, amit alkotással töltenél.

 • Pláne, hogy ez egy olyan albumtéma, ami arról az időszakról szól, ami amúgy is extra erőbedobást igényel részedről és az időhiány miatt nem tudod elképzelni, hogy egy decemberi komplett scrapbook album készítése is beleférjen. Nyomasztónak találnál egy ekkora elköteleződést, pont decemberben.

 

 • De az is megfordult a fejedben, hogy nincs is elég fantáziád arra, mi kerüljön bele az albumba és ezért attól tartasz, hogy az előzetes keresgéléssel elmegy majd minden időd. Sőt, talán már volt is rá példa, hogy belekezdtél, de a félbehagyott projekt miatt csökkent a lelkesedésed és ezért eleve kishitű vagy, hogy be fogod-e fejezni egyáltalán?

 

 • El tudom képzelni, hogy úgy érzed, a túl nagy mennyiségű képanyagot képtelenség átlátható formában összerendezni és egyenesen terhet jelent, hogyan tervezd meg az egész projektet, a hozzávalókat, a méretet és úgy kompletten mindent. Mert a sok választási lehetőséget és döntési helyzetet inkább akadályként éled meg, mint inspirációnak.

 

 • Látod a “tökéletes” decemberi témájú scrapbook albumokat és ez elbátortalanít téged, mert félsz, hogy a tiéd nem lesz olyan kreatív és így elveszíted a lelkesedést. Ezt a típusú albumot nehéznek és bonyolultnak találod, félsz nekiállni vagy, hogy feleslegesen költesz rá. Pláne, hogy úgy érzed azért is nehéz, mert egyedül kell nekiállnod.
N

Tudom, miről beszélsz!

Ha a fentiek közül jónéhány már megfordult a fejedben, teljesen megértelek!

Engedd meg, ha már úgyis csak ábrándozni van időd, hogy játsszunk egyet gyorsan!

Képzeld el csak a játék kedvéért, hogy stressz nélkül, mégis befejezted a vágyott decemberi albumodat és elégedetten, büszkén lapozgatod…. Az album, HŰHA érzéseket kelt benned. Látod és érzed, hogy tetszik másnak is. Sőt! Eszeveszetten büszke vagy, hogy képes voltál megtervezni és saját ötleteid alapján létrehozni mindezt! Azt is képzeld el, hogy látod az örömöt másnak az arcán is, hogy ezt a csudiszép albumodat nézve újraéli a közös emlékeket.

Van kedved folytatni az álmot?

Akkor képzeld bele magad, hogy mindezt stresszmentesen, élvezettel csináltad, boldog vagy attól, hogy igényes kivitelű és egységes lett, amit öröm kézbe venni. Megnőtt az önbizalmad, mert ha ránézel, és mivel elkészült, ez már bizonyíték arra, hogy képes vagy egy ilyen albumot megcsinálni! Fokozzuk még?  Képzeld el, hogy pusztán az albumodra nézve boldogságot érzel, mert bármikor az alkotós polcodra pillantasz, a kész albumod megmelengeti a szíved.  Büszke vagy magadra, hogy te is egy olyan albumot készítettél, amit örömmel mutogathatsz bárkinek. Olyannak is, aki még sosem látott ilyet. Igen, és olyanok is elismerik a munkádat, akik pontosan tudják mi munka van benne, mert ők maguk is készítenek ilyen típusú albumot.

Azért örülök, hogy belementél ebbe a rövid játékba, mert meg szeretném mutatni neked a legújabb programomat, amit kifejezetten azért hoztam létre, hogy maximálisan támogathassalak az önállóan elkészített decemberi scrapbook albumod létrejöttében.

Éveken át az alkotásra szánt időm „lopott” idő volt, amit munka vagy a gyerekek gondozása mellett kellett valahogy megoldanom. Ilyenkor azzal ment el az idő nagyrésze, hogy mások ötleteit böngésztem, lementettem a gépemre és keresgéltem. Amikor végre nekiültem, akkor pedig ismét elment az az idő azzal, hogy visszakerestem, mi is volt az, ami tetszett és hová is mentettem. 

Vadásztam az ötleteket és OLYAN albumot szerettem volna csinálni, mint amilyen MÁSOKÉ volt. Nem bíztam magamban és a saját ötleteimet kevésnek éreztem. Nem hittem el, hogy elég csak egy kis ötletmorzsa és abból én is képes leszek gyönyörű szép és varázslatos dolgokat megalkotni. Ha el is kezdtem egy albumot, volt, hogy nem fejeztem be és sokszor a projektet hibáztattam vagy egyszerűen kijelentettem, hogy például a decemberi témát én nem tudom végigvinni.

Azt viszont tudtam, hogy ennek ellenére alkotni akarok, ezért ezt a helyzetet meg akartam oldani. Megtanultam, hogy mindez nem megy gombnyomásra, tennem kell érte, hogy változzon. Rendszeresen kell alkotnom, hogy megtanuljam, mi működik számomra, hogy magabiztosabbá válhassak. Ez nem ment egykönnyen. Mígnem egyszer rájöttem, mit csinálok rosszul és ott megváltozott bennem minden. Most, hogy már 17 éve scrapbookozom, úgy döntöttem, megosztom, mi az, amit másképp csinálok. Ezért hoztam létre legújabb programomat, elsőként a decemberi scrapbookalbumok témájára.

N

Időpocsékolás? Nincs többé! Megspórolod a keresgélésre és a gondolkodásra szánt időt! Nem neked kell összevadásznod az internetről az ötleteket. 

N

Ötlettelenség? Elfelejtheted! Hiszen, ahogy látod az ötleteket és azt, mit lehet kihozni egy díszítési témából, az belelkesít és újabb, saját gondolatokat indít el benned, amit a saját történetedre, stílusodra fogsz tudni adaptálni.

N

Bátortalanság? A múlté! Mivel van terved és átlátod a folyamatot így felkészültebben és magabiztosabban csinálod a projektet, hiszen képbe kerültél és tudod már, hogy mit akarsz megvalósítani. Nem egy homályos vagy rózsaszín köd, ami azt sem tudod, hol ér véget.

N

Magányosság? Ki emlékszik rá? Egy alkotókörben a tagok tudják, miről beszélsz, hiszen ugyanazon mentek vagy mennek végig, mint amin te is. Együtt haladva sokkal könnyebb, mert a közösség megtartó ereje átlendít a gödrökön is.

Mindez mennyiért?
Mennyit érne meg neked az,

 • ha decemberben nem kellene másra koncentrálnod, mint megélni az Advent időszakát és csupán élményeket és fotókat kellene gyűjtened,
 • naponta csupán 10 percet kellene foglalkoznod a decemberi albummal, amiből 3-5 perc egy inspirációs videó megnézése, ami délelőtt érkezik emailben, a maradék idődet pedig gyors jegyzeteléssel töltöd, amiben leírod, mi tetszett, mit valósítanál meg te is a saját albumodban,
 • kapnál egy jó adag kreatív impulzust, amire támaszkodhatsz – le is másolhatod, de saját ízlésedre is képes leszel átformálni
 • rendelkezésedre állna egy pipálható témalista, hogy amikor nekiállsz – szabadidődtől függően – összeállítani az albumodat, válogathass a díszítési témák közt.
 • ezt követően pedig a fotók, emlékek, jegyzeteid alapján önállóan összeállíthatod az albumodat
 • (Amennyiben December 24-e után vásárolod meg a programot, egyetlen emailben megkapod mind a 24 db inspiráló videót).

Szóval, ez mennyit érne meg neked?

A Decemberi Képes mesék program Videós kiegészítés ára:

5 900 Ft

Mit szólnál viszont ahhoz, ha ezen felül egy zárt Facebook csoportban

 • 2024. januárjában kapnál 4 x 60 perc élő online workshop támogatást a saját decemberi scrapbook albumod elkészítéséhez, melynek része alkalmanként 30 perc élő kérdezz-felelek
 • Közösségi élmény alkotótársaiddal: megoszthatnád gondolataid, alkotásaid, elakadásaid és kérdéseid másokkal
 • 24 db videó egy helyen
 • A videókban látott inspirációk galériája
 • Megvalósulna a sínen tartás, hiszen a közösség tagjaként állandóan impulzusokat és támogatást kapsz.
 • Támogató közösségben együtt haladva a csoporttal, befejeznéd az albumodat.

Szóval, ez mennyit érne meg neked?

A Decemberi Képes mesék program Élő online támogatás ára:

+4 000 Ft

Csak a Videós kiegészítéssel együtt vásárolható meg.

AJÁNDÉK:

 • 24 könnyen megvalósítható díszítési témaötlet
 • Pipálható lista
 • Bónusz: Kivágható Adventi számsor 1-24-ig

Mit mondanak azok, akik már naponta megkapják
a párperces videókat és/vagy tagjai a Facebook csoportnak is?

Szuper inspirálóak a videók. Könnyen értelmezhető, de a legjobban az tetszik, amikor megmutatod, hogy te hogyan használtad fel az albumaidban a videóban elmondottakat. Végre értelmet nyernek és tudom mire használni a régről a fiók mélyén lapuló csillámporokat és egyéb összegyűjtött kincseimet!

Nikolett

Nagyon tetszenek a videók, sok ötletet adnak. Könnyen elkészíthető kis díszek, kiegészítők. Nem túl hosszú és nagyon hangulatos. Kezdőknek is ajánlom.

Csillagos ötöst adok rá. Azért mert professzionâlis és nagyon ötletes, a kivitelezés pedig melegszívű, ünnepvárós csodaédi.

Andi

Izgalmas, kellemes, szemet, fület, szivet gyönyörködtető, virtuális adventi naptár. Naponta nyitogatott, adagolt élmény, tudás. Imádom, köszönöm!

Molnár Edit

Szuper jó ötletek! Nagyon kíváncsian várom a folytatást! ❣️

Remek inspiráció, máris más szemmel nézem a decemberi történéseket! 😍

Greskó Katalin

Igen, szívből ajánlom! Kezdőknek és gyakorlottaknak is. Bevált praktikák, és módszer, ötletek tárháza,

24 bármikor előhúzható és könnyen megvalósítható díszítési ötlet, tematikusan. Gigi személye, az élő online támogatás a közösségi élmény siker az elakadás leküzdéséhez, de ha nem erre van szükséged, a szárnyaláshoz is!

Molnár Edit

Igen, ajánlanám. Könnyebben díszítheti a decemberi albumát, minden napra jut egy-egy inspiráló ötlet. De úgy érzem csak olyan tudja kamatoztatni a videókat, aki már készített albumot.

Nikolett

Mit gondolsz? Téged mi segítene jobban a haladásban?

A videós kiegészítés vagy a komplett program által nyújtott előnyöket szeretnéd kihasználni?

Amit még fontos tudnod, hogy ez

 • NEM egy olyan program, amiben mindenki ugyanazt készíti
 • NEM egy olyan program, amitől megőrülsz, hogy az amúgy is sűrű decemberedre van ráhúzva és megterhel azzal, hogy jaj, mi lesz, ha lemaradsz!

Sokkal inkább úgy támogat, hogy:

 • saját igényed szerint gyűjts annyi tartalmat, amennyihez kedved van és ABBÓL készíts albumot,
 • a terjedelemben és kivitelben nincs rádrakott teher
 • segít a fotótémákhoz illő díszítési témák megtalálásában
 • ha van időd már decemberben elkezdhesd összeállítani az albumot, de ha nincs, akkor januárban kényelmesen is megcsinálhasd a workshop segítségével a saját stílusodban és a kívánt terjedelemben
 • szelíden sínen tart, hogy eljuthass a kitűzött célig: a kész decemberi albumodhoz.

Csatlakozz a komplett programhoz!

Válaszd a 4 000 Ft-os kiegészítést is, az online workshopot:

Szia! Budaházi Brigitta, Gigi vagyok, a Scrapbook.hu alapítója. Úgy hiszem, ahhoz, hogy olyan scrapbookalbumaid legyenek, amit örömmel és büszkén mutatsz meg bárkinek, nem kell művésznek vagy született tehetségnek lenned. A valódi érzéseket visszatükröző összeállításaid csakis örömteli és rendszeres alkotásból fognak létrejönni és én ebben segítelek. Megmutatom, hogyan válhatsz örömmel alkotó scrapbookossá.

Ahol már találkozhattál velem:

Kíváncsi lettél?
Nézz bele a programba!

Íme az első videó, amit a program résztvevői December 1-jén kaptak meg:

Csatlakozz a komplett programhoz!

Válaszd a 4 000 Ft-os kiegészítést is, az online workshopot: