fbpx
Magyar Scrapbook Nap 2024 - Együttműködő partnerek

2024. Május 11. Szombat

 

Micsoda nap lesz ez! Te már tudsz róla?
Szuper jó programokkal készülünk!
 
Íme egy kis ízelítő:
 
 

  • Élőben közvetített workshopok
  • Meglepetésvideók
  • Inspiráció
  • Vásárlási kedvezmények
  • Nyereményjátékok
  • Kihívások
  • Letölthető freebie-k
  • Élő chat interjú
  • Kikapcsolódás
  • Közösségi élmény

 

Mi az a Magyar Scrapbook nap?

Világszerte május első szombatját jelölték ki évtizedekkel ezelőtt a scrapbook hobbi megünneplésére, ez a Nemzetközi Scrapbook nap.
Ilyenkor a gyártók, forgalmazók, webáruházak és kreatív alkotói csapatok különféle virtuális és személyes programokkal készülnek.
Új termékek debütálnak, online és személyes workshopok zajlanak, kihívásokkal, nyereményjátékokal és vásárlási kedvezményekkel kedveskednek az iparág szereplői, hogy megörvendeztessék a hobbi kedvelőit.

.

Nemzetközi mintára évek óta mi is megünnepeljük Magyarországon kedvenc hobbinkat, a scrapbookozást, az albumkészítést!
Ezt neveztük el Magyar Scrapbook Napnak. 2024-ben 5 honlap közösen rendezi meg ezt az eseményt: a Scrapbook.hu a Pink and Papershop, a ScrapUp, a Scrapbook Webáruház és a Rayher
De, hogy senki ne maradjon ki a külföldi eseményekből, mi egy héttel később, május MÁSODIK szombatján, azaz idén Május 11-én ünnepeljük kedvenc hobbinkat, az albumkészítést, más néven, scrapbookozást.

.

A Magyar Scrapbook Nap 2024 program a résztvevő honlapokon és azok közösségi felületein zajlik 2024. május 11-én, szombaton. A programok nem fedik egymást és minden élő közvetítés 2024. május 12. éjfélig visszanézhető lesz.

Hogyan tudok részt venni?

 

A rendezvény online zajlik, tehát bárhol is vagy, ahol van internet, onnan részt tudsz venni. Helyezkedj el kényelmesen aznap egy fotelben, a teraszon vagy az alkotós asztalod mellett, ragadj valamilyen képernyőt (mobiltelefon, tablet, laptop vagy számítógép), készítsd elő az alkotós holmikat és élvezd a Magyar Scrapbook nap programját! Élvezd az élő közvetítéseket, vásárolj a partner webáruházak kedvezményes termékei között, vegyél részt a kihívásokon, olvasd az ünnepi blogpostztokat és nézd meg az élő chat interjút.

Honnan tudom, mikor mi zajlik?

 

Csatlakozz a rendezvény központi honlapjához, azaz a Magyar Scrapbook nap 2024 Facebook eseményhez! Válaszd az Ott leszek vagy az Érdekel lehetőségeket! A nap folyamán folyamatosan értesít majd a Facebook, ha újabb program kezdődik. Kattints az alábbi gombra és Csatlakozz az eseményhez!

Mi lesz a program?

Magyar Scrapbook Nap 2024 - Együttműködő partnerek