fbpx
Lelkesen és csillogó szemmel nézed, amikor mások csodaszép, kézzel készült, patentra összerakott családi albumokat mutogatnak? Hogy tudták vajon összerakni? Mikor volt erre idejük és egyáltalán, hogyan találták ki, milyen legyen?
 
Megannyi kérdés ugrik be a tervezésétől kezdve a hozzávaló alapanyagokig, no és persze, hogyan volt ennyi ráfordított szabadidejük – amiből neked is mindig a legkevesebb van, igaz?
 
Ó, bizony jó lenne egy varázsló, aki a te képeidből is látványos albumokat varázsolna egy szempillantás alatt, igaz? Utána pedig te is büszkén mutogathatnád a kész albumot, aminek lapjairól te és a szeretteid mosolyogtok! Az albumba már csak azt kellene beleírni, merre jártatok, kik vannak a képen, mikor készültek a fotók? Így később is bármikor elővehetnéd, ömlene az oldalakról a sok szebbnél-szebb, felidézhető emlék. Jé, az egyik zsebbe még az eredeti belépők is ott lapulnának? Hű, de klassz…. lenne!
 
Mondjak egy titkot? Ez a varázsló létezik. Te magad vagy az, csak lehet, még nem tudtál róla. Képes vagy rá, hogy az alábbi képeken lévő, látványos albumot önállóan összeállítsd. Sőt nem csak egy alkalommal. Akárhányszor, amikor később úgy döntesz, hogy rászánod az időt és leülsz alkotni. Elhiszed nekem?
 
– Na jó – mondod te –  és a fenti kérdéseim? Azokra a válaszok majd csak úgy a fejembe szállnak?!
– Nem – mondom én – Ezért vagyok itt, ekkor lépek a képbe.  Mindent tökéletesen el fogsz tudni készíteni, csak útmutatásra van szükséged és a döntésre, hogy rászánod az időd és az első albumot összeállítod.
– De tényleg ennyi lenne? – kérdezed te. Hol itt a becsapás? Hogyan tudnám mindezt később egyedül is?
– Igen. Ennyi. Azok akik albumait nézegeted, hétköznapi emberek és pontosan ugyanígy kezdték. Követtek egy útmutatást, eldöntötték, hogy rászánják az időt és elkészítették.
– Hogyan juthatok hozzá az útmutatáshoz?
– Örülök, hogy megkérdezted. Elmondom.
 
Neked arra van szükséged, hogy minél hamarabb megérezd a sikerélmény ízét, hogy bebizonyosodjék, igenis képes vagy rá. Össze tudsz állítani te is patentra egy látványos albumot a saját családi fényképeid számára. Hogyan? Egy alkotós foglalkozás képes megadni számodra, ahol a mentor által mutatott lépéseket kell követned. Ha ez egy jó tananyag, akkor pedig nem csak egy alkalomra szól, hanem hazaviszed a tudást és a sikerélménytől a szárnyaid is el fogod kezdeni bontogatni.
 
Innen pedig már nem lesz nehéz folytatni.
 
Érdekelnek a részletek? Olvass tovább, mert pont egy ilyen foglalkozásra szeretnélek elhívni Téged.
 

🤩 Ha jól jönne egy olyan album, amit nem neked kell kitalálni, hanem ✅️ megvan az albumszerkezet, ✅️ szépséges a végeredmény,
✅️ vannak benne látványos megoldások és ráadásul ✅️ az egyik legújabb magyarországi tervező által készült cuccokból lehet alkotni – akkor most figyelj!

  • Június végén személyes scrapbookfoglalkozást tartok Budapest belvárosában, mikor is egy akár 42 (!) kép elhelyezésére is alkalmas album összeállítására lesz lehetőséged.
  • ➡️ Gyakorlott alkotóként a kikapcsolódás, a közös alkotás vidám élménye – no és a kész album lesz a jutalmad.
  • ➡️ Kezdő vagy bizonytalan alkotóként pedig az, hogy igenis bebizonyosodik, abszolút megcsinálható bármilyen tapasztalat vagy különösebb tudás nélkül egy ilyen album – amivel aztán büszkélkedhetsz mindenkinek, mert te készítetted!
  • Típusalbumról van szó, melyet később bármilyen más papírkészletből, témában is el fogsz tudni készíteni. Hazaviszed a tudást, amire később is támaszkodni tudsz.
Budaházi Brigitta Gigi - scrapbook oktató
Budaházi Brigitta, Gigi
scrapbook oktató
A Papírszív Scrapbook nap #01 foglalkozás során egy családi albumot fogunk készíteni scrapbooktechnikával. Az alkalmat Budaházi Brigitta  scrapbook oktató tartja. Ezen a vasárnapon egy akár 42 fotó elhelyezésére is alkalmas, kézzel készült, elegáns A5 méretű, spirálkötésű kreatív fotóalbumot készíthetsz el magadnak vagy családodnak előre összeállított alkotócsomagból.
 
Az album készítése során
elsajátíthatod egy egyszerű, de látványos album megtervezésének lépéseit,
– az alapanyagok hatékony kiválasztását
– a díszítőelemek ötletes felhasználását
oldal-elrendezési ötleteket gyűjthetsz
megtanulod az egyik népszerű interaktív elem, a vízesés-blokk elkészítését
extra elemként megtanulod az egyik legdivatosabb scrapbook háttér díszítési technikát: a fóliás festést.
 
A nap két részből fog állni. Egy délelőtti és egy délutáni alkotós blokkból. Közben egy 20 perces ebédszünettel. Az alkalomról kész albummal távozhatsz. Várhatóan 17:00-ig kényelmesen be fogod tudni fejezni az albumodat. Otthon már csak a fényképeket kell beragasztanod és megírnod a képaláírásokat.
Időpont: 2023. június 25. Vasárnap 10:00-17:00
A részvételi díj: 20 500 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a foglalkozás elméleti ismereteit, a helyszínen kiválasztható alkotócsomagot és a ragasztókat.
Regisztráció és jelentkezés a részvételi díj fizetésével lehetséges.
A rendezvény minimum 8 fő, maximum 14 fő részvételével kerül megrendezésre. Amennyiben technikai okokból elmarad, a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül.
 

Helyszín: Oktatoterem.com Astoria – 1075 Budapest, Károly krt. 3/a 4. emelet, Madrid terem

 
Mit hozz magaddal?
– Kedvenc papírvágó ollóid
– Ceruza, radír
– Vonalzó
– Vízfesték, ecset (iskolai vízfesték is jó)
 
Opcionális eszközök, melyekkel készülünk, de ha van sajátod, hozd el:
– Vágógép
– Vágóalátét
– Biegelő tábla, hajtogatólap
– művészkés, szike
– 1,5″ (3,8 cm) kerek lyukasztó
Nagy szeretettel várlak!

Rózsaszín álom alkotócsomag

Tavasz illata alkotócsomag

Virágos rét 1 alkotócsomag

Virágos rét 02 alkotócsomag

Pasztell alkotócsomag

Minden csomagban benne van:
✅️ 1 db A5 méretű, spirálos scrapbookalbum  ✅️ 4 db A4 textúrált felületű alapkarton  ✅️ 10 db fehér műszaki rajzlap  ✅️ 1 db 6×12″ Scrapfellow scrapbookpapír ✅️ 1 db A6 pauszpapír ✅️ 120 cm organza szalag (3 mm)  ✅️ 1 db 6 mm kétoldalú ragasztó ✅️ 1 db Fraupester Koszorú díszítőelem ✅️ 1 csomag Fraupester Kivágott díszítőelem (40 db)

Erre az alkalomra már sajnos nem tudsz jelentkezni, mert a jelentkezés lezárult.
A következő alkalom 2023 NOVEMBERÉBEN lesz.

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre, hogy értesülj róla!

 

További információ: