fbpx
Papírszív Scrapbook nap 02 - Személyes alkotós foglalkozás az albumkészítés szerelmeseinek Budapest belvárosában - 2023. augusztus
Lelkesen és csillogó szemmel nézed, amikor mások csodaszép, kézzel készült, patentra összerakott családi albumokat vagy gyönyörű ajándékokat mutogatnak? Hogy tudták vajon összerakni? Mikor volt erre idejük és egyáltalán, hogyan találták ki, milyen legyen?
 
Ó, bizony jó lenne egy varázsló, aki a te képeidből a te ötleteidből is látványos alkotásokat varázsolna egy szempillantás alatt, igaz? Utána pedig te is büszkén mutogathatnád a kész alkotást, aminek lapjairól te és a szeretteid mosolyogtok! Így később is bármikor elővehetnéd, ömlene az oldalakról a sok szebbnél-szebb, felidézhető emlék és a benneteket összekötő szeretet. Hű, de klassz…. lenne!
 
Mondjak egy titkot? Ez a varázsló létezik. Te magad vagy az, csak lehet, még nem tudtál róla. Képes vagy rá, hogy akár az alábbi képeken lévő, látványos szeretetmappát önállóan összeállítsd. Sőt nem csak egy alkalommal. Akárhányszor, amikor később úgy döntesz, hogy rászánod az időt és leülsz alkotni. Elhiszed nekem?
 
– Na jó – mondod te –  és a fenti kérdéseim? Azokra a válaszok majd csak úgy a fejembe szállnak?!
– Nem – mondom én – Ezért vagyok itt, ekkor lépek a képbe.  Mindent tökéletesen el fogsz tudni készíteni, csak útmutatásra van szükséged és a döntésre, hogy rászánod az időd és összeállítod.
– De tényleg ennyi lenne? – kérdezed te. Hol itt a becsapás? Hogyan tudnám mindezt később egyedül is?
– Igen. Ennyi. Azok akik albumait nézegeted, hétköznapi emberek és pontosan ugyanígy kezdték. Követtek egy útmutatást, eldöntötték, hogy rászánják az időt és elkészítették.
– Hogyan juthatok hozzá az útmutatáshoz?
– Örülök, hogy megkérdezted. Elmondom.
 
Neked arra van szükséged, hogy minél hamarabb megérezd a sikerélmény ízét, hogy bebizonyosodjék, igenis képes vagy rá. Össze tudsz állítani te is patentra egy látványos alkotást a saját családod számára. Hogyan? Egy alkotós foglalkozás képes megadni számodra, ahol a mentor által mutatott lépéseket kell követned. Ha ez egy jó tananyag, akkor pedig nem csak egy alkalomra szól, hanem hazaviszed a tudást és a sikerélménytől a szárnyaid is el fogod kezdeni bontogatni.
 
Innen pedig már nem lesz nehéz folytatni.
 
Érdekelnek a részletek? Olvass tovább, mert pont egy ilyen foglalkozásra szeretnélek elhívni Téged.
 

🤩 Ha jól jönne egy olyan ajándék, amit nem neked kell kitalálni, hanem ✅️ megvan a szerkezet, ✅️ szépséges a végeredmény,
✅️ vannak benne látványos megoldások és ráadásul ✅️ profin összeállított alkotócsomagból lehet alkotni – akkor most figyelj!

  • December elején ismét személyes scrapbookfoglalkozást tartok Budapest belvárosában, mikor is egy speciális ajándék összeállítására lesz lehetőséged, amit én szeretetmappának neveztem el.
  • ➡️ Gyakorlott alkotóként a kikapcsolódás, a közös alkotás vidám élménye – no és a kész album lesz a jutalmad.
  • ➡️ Kezdő vagy bizonytalan alkotóként pedig az, hogy igenis bebizonyosodik, abszolút megcsinálható bármilyen tapasztalat vagy különösebb tudás nélkül egy ilyen alkotás – amivel aztán tutira büszkélkedhetsz mindenkinek, mert te készítetted!
  • Típusmappáról van szó, melyet később bármilyen más papírkészletből, témában is el fogsz tudni készíteni. Hazaviszed a tudást, amire később is támaszkodni tudsz.
Budaházi Brigitta Gigi - scrapbook oktató
Budaházi Brigitta, Gigi
scrapbook oktató
A Papírszív Scrapbook nap #04 foglalkozás során egy szeretetmappát fogunk készíteni scrapbooktechnikával. Az alkalmat Budaházi Brigitta  scrapbook oktató tartja. Ezen a vasárnapon egy akár 50 kedves üzenet, jókívánság vagy idézet elhelyezésére is alkalmas, kézzel készült, elegáns A5 méretű, háromtáblás mappát készíthetsz el valakinek ajándékba egy előre összeállított alkotócsomagból.
 
 
A mappa elkészítése során
elsajátíthatod egy háromtáblás mappa profi bekötésének lépéseit,
– az alapanyagok hatékony kiválasztását
– a díszítőelemek ötletes felhasználását
a borító és két látványos oldal összeállítását tanulhatod meg

– apró trükköket tanulhatsz a sok kis zseb és a kártyák gyors elkészítéséhez

 
A nap két részből fog állni. Egy délelőtti és egy délutáni alkotós blokkból. Közben egy 20 perces ebédszünettel. Az alkalomról kész alkotással távozhatsz. Várhatóan 17:00-ig kényelmesen be fogod tudni fejezni a mappádat. Otthon már csak a fotókat kell beragasztani és megírni a kis kártyákat

Időpont: 2023. december 10. Vasárnap 10:00-17:00

A részvételi díj: 20 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a foglalkozás elméleti ismereteit, az előre kiválasztott témájú alkotócsomagot és a ragasztókat.

Regisztráció és jelentkezés a részvételi díj fizetésével lehetséges.
A rendezvény minimum 8 fő részvételével kerül megrendezésre. Amennyiben technikai okokból elmarad, kérésre a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül vagy egy következő alkalomra transzponálható
 

Helyszín: Oktatoterem.com Astoria – 1075 Budapest, Károly krt. 3/a 4. emelet, Istanbul terem

 
Mit hozz magaddal?
– Kedvenc papírvágó ollóid
– Ceruza, radír
– Vonalzó
 
Opcionális eszközök, melyekkel készülünk, de ha van sajátod, hozd el:
– Vágógép
– Vágóalátét
– Biegelő tábla, hajtogatólap
– művészkés, szike
– saroklekerekítő
– scallopped (félköríves) mintavágó olló
Nagy szeretettel várlak!
Papírszív Scrapbook nap - Szeretetmappa 04
Papírszív Scrapbook nap - Szeretetmappa 03
Papírszív Scrapbook nap - Szeretetmappa 02
Papírszív Scrapbook nap - Szeretetmappa 04
FONTOS! Az alábbi témák közül választhatsz. A kiválasztott témát a jelentkezésnél kell megadnod. A választásod szerinti alkotócsomagból fogsz dolgozni, melyet a helyszínen fogsz megkapni. Az alkotócsomagban minden alapanyagot megtalálsz majd, ami a kiválasztott témához illő, csodálatos küllemű szeretetmappa elkészítéséhez szükséges.

 

Kinek készíted ezt a szeretetmappát? Döntsd el most!

  • Férfinak
  • Nőnek vagy valakiknek Esküvőre
  • Kamasznak
  • Kisbabának
  • Adventi naptárként

Erre az alkalomra már sajnos nem tudsz jelentkezni, mert a jelentkezés lezárult.
A következő, ismétlő alkalom 2024. Április 28-án lesz.

 

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre, hogy értesülj róla!