fbpx
Papírszív Scrapbook nap 02 - Személyes alkotós foglalkozás az albumkészítés szerelmeseinek Budapest belvárosában - 2023. augusztus
Hadd kérdezzek valamit....
Lelkesen és csillogó szemmel nézed, amikor mások csodaszép, kézzel készült, patentra összerakott családi albumokat mutogatnak? Hogy tudták vajon összerakni? Mikor volt erre idejük és egyáltalán, hogyan találták ki, milyen legyen?
 
Megannyi kérdés ugrik be a tervezésétől kezdve a hozzávaló alapanyagokig, no és persze, hogyan volt ennyi ráfordított szabadidejük – amiből neked is mindig a legkevesebb van, igaz?
 
Ó, bizony jó lenne egy varázsló, aki a te képeidből is látványos albumokat varázsolna egy szempillantás alatt, igaz? Utána pedig te is büszkén mutogathatnád a kész albumot, aminek lapjairól te és a szeretteid mosolyogtok! Az albumba már csak azt kellene beleírni, merre jártatok, kik vannak a képen, mikor készültek a fotók? Így később is bármikor elővehetnéd, ömlene az oldalakról a sok szebbnél-szebb, felidézhető emlék. Jé, az egyik zsebbe még az eredeti belépők is ott lapulnának? Hű, de klassz…. lenne!
 
Mondjak egy titkot? Ez a varázsló létezik. Te magad vagy az, csak lehet, még nem tudtál róla. Képes vagy rá, hogy az alábbi képeken lévő, látványos albumot önállóan összeállítsd. Sőt nem csak egy alkalommal. Akárhányszor, amikor később úgy döntesz, hogy rászánod az időt és leülsz alkotni. Elhiszed nekem?
 
– Na jó – mondod te –  és a fenti kérdéseim? Azokra a válaszok majd csak úgy a fejembe szállnak?!
– Nem – mondom én – Ezért vagyok itt, ekkor lépek a képbe.  Mindent tökéletesen el fogsz tudni készíteni, csak útmutatásra van szükséged és a döntésre, hogy rászánod az időd és az első albumot összeállítod.
– De tényleg ennyi lenne? – kérdezed te. Hol itt a becsapás? Hogyan tudnám mindezt később egyedül is?
– Igen. Ennyi. Azok akik albumait nézegeted, hétköznapi emberek és pontosan ugyanígy kezdték. Követtek egy útmutatást, eldöntötték, hogy rászánják az időt és elkészítették.
– Hogyan juthatok hozzá az útmutatáshoz?
– Örülök, hogy megkérdezted. Elmondom.
 
Neked arra van szükséged, hogy minél hamarabb megérezd a sikerélmény ízét, hogy bebizonyosodjék, igenis képes vagy rá. Össze tudsz állítani te is patentra egy látványos albumot a saját családi fényképeid számára. Hogyan? Egy alkotós foglalkozás képes megadni számodra, ahol a mentor által mutatott lépéseket kell követned. Ha ez egy jó tananyag, akkor pedig nem csak egy alkalomra szól, hanem hazaviszed a tudást és a sikerélménytől a szárnyaid is el fogod kezdeni bontogatni.
 
Innen pedig már nem lesz nehéz folytatni.
 
Érdekelnek a részletek? Olvass tovább, mert pont egy ilyen foglalkozásra szeretnélek elhívni Téged.

🤩 Ha jól jönne egy olyan album, amit nem neked kell kitalálni, hanem ✅️ megvan az albumszerkezet, ✅️ szépséges a végeredmény,
✅️ vannak benne látványos megoldások és ráadásul ✅️ előre összeállított, szépséges scrapbook cuccokból lehet alkotni – akkor most figyelj!

  • Február elején ismét személyes scrapbookfoglalkozást tartok Budapest belvárosában, mikor is egy akár 34 (!) kép elhelyezésére is alkalmas, sokzsebes, varrott album összeállítására lesz lehetőséged.
  • ➡️ Gyakorlott alkotóként a kikapcsolódás, a közös alkotás vidám élménye – no és a kész album lesz a jutalmad.
  • ➡️ Kezdő vagy bizonytalan alkotóként pedig az, hogy igenis bebizonyosodik, abszolút megcsinálható bármilyen tapasztalat vagy különösebb tudás nélkül egy ilyen album – amivel aztán büszkélkedhetsz mindenkinek, mert te készítetted!
  • Típusalbumról van szó, melyet később bármilyen más papírkészletből, témában is el fogsz tudni készíteni. Hazaviszed a tudást, amire később is támaszkodni tudsz.
Budaházi Brigitta Gigi - scrapbook oktató
Budaházi Brigitta, Gigi
scrapbook oktató
A Papírszív Scrapbook nap #05 alkotós foglalkozás során egy albumot fogunk készíteni scrapbooktechnikával. Az alkalmat Budaházi Brigitta  scrapbook oktató tartja. Ezen a vasárnapon egy akár 34 fotó vagy recept elhelyezésére is alkalmas, kézzel készült, látványos, sok zsebes, A5 méretű, varrott kötésű kreatív albumot készíthetsz el magadnak vagy családodnak előre összeállított alkotócsomagból.
 
Az album készítése során
elsajátíthatod egy egyszerű, de látványos album megtervezésének lépéseit,
– az alapanyagok hatékony kiválasztását
zsebek kialakításának 6-féle módját
apró trükköket a kártyák díszítéséhez

– bónusz tananyag: megtanulod a varrott kötésmódot

 
A nap két részből fog állni. Egy délelőtti és egy délutáni alkotós blokkból. Közben egy 20 perces ebédszünettel. Az alkalomról kész albummal távozhatsz. Várhatóan 17:00-ig kényelmesen be fogod tudni fejezni az albumodat. Otthon már csak a fényképeket és a rákerülő díszítőelemet kell beragasztanod és megírnod a szöveges elemeket.
Minden csomagban benne van:
✅️  1 szett, méretre vágott szürkelemez a borítóhoz  ✅️ 4 db A3 fehér műszaki rajzlap  ✅️  10-12 db 12″ kétoldalas scrapbookpapírból és kivágható díszítőelemekből álló alkotócsomag  ✅️ 1 db tortacsipke  ✅️ 1 db A4 pauszpapír ✅️ 100 cm viaszolt zsinór  ✅️ 2 db boríték  ✅️ 2 pár mágnes ✅️ 3-féle 6×12″ egyszínű alapkarton ✅️ kétoldalú ragasztó ✅️ különféle szalagok ✅️ gémkapocs

Receptes
alkotócsomag
Elérhető 0 db (elfogyott)

Az alábbi 7-féle alkotócsomaggal készülök, melyekből a helyszínen választhatod ki a neked tetszőt. De, ha már most megtetszik egy alkotócsomag, akkor a rendelkezésre álló alkotócsomag nevét a megjegyzés rovatban jelezheted regisztráció során. A még rendelkezésre álló alkotócsomagok darabszáma folyamatosan frissül. A helyszínen csak az előzetesen ki nem választott csomagokból fogsz tudni választani.

Tengerparti
alkotócsomag
Elérhető:  1 db

Tavaszi
alkotócsomag
Elérhető: 0 db (elfogyott)

Zöld virágos
alkotócsomag
Elérhető: 1 db

Kék virágos
alkotócsomag
Elérhető: 0 db (elfogyott)

Mesevilág
alkotócsomag
Elérhető 0 db (elfogyott)

Téli táj
alkotócsomag
Elérhető: 0 db (elfogyott)

Időpont: 2024. február 11. Vasárnap 10:00-17:00

A részvételi díj: 20 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a foglalkozás elméleti ismereteit, a helyszínen kiválasztható alkotócsomagot és a ragasztókat.

Regisztráció és jelentkezés a részvételi díj fizetésével lehetséges. A rendezvény minimum 8 fő részvételével kerül megrendezésre. Amennyiben technikai okokból elmarad, a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül vagy másik alkalomra beváltható. Ha regisztráltál, de mégsem tudsz eljönni és a rendezvény előtt 48 órával (2024. február 9. 10:00 előtt) jelzed felém írásban, a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül vagy másik alkalomra beváltható. A rendezvény kezdete előtt 48 órán belüli lemondás esetén a befizetett részvételi díj visszakérésére vagy másik alkalomra történő beváltásra nincs lehetőség.
 

Helyszín: Oktatoterem.com Astoria – 1075 Budapest, Károly krt. 3/a 4. emelet, Istanbul terem

 
Mit hozz magaddal?
Kedvenc papírvágó ollóid | Ceruza, radír | Vonalzó
 
Opcionális eszközök, melyekkel készülünk, de ha van sajátod, hozd el:
Vágógép | Vágóalátét | Biegelő tábla, hajtogatólap | művészkés, szike | 2″ (5 cm) keksz lyukasztó | 1.5″ (3,8 cm) köralakú lyukasztó | bordűrlyukasztó |  Ár (lyukasztótű)

Már csak

hely elérhető a 14-ből

Erre az alkalomra már sajnos nem tudsz jelentkezni,
mert a jelentkezés lezárult.
A következő alkalom 2023 ÁPRILISÁBAN lesz.

Iratkozz fel a Scrapbook Hírlevélre, hogy értesülj róla!