fbpx
Papírszív Scrapbook nap 02 - Személyes alkotós foglalkozás az albumkészítés szerelmeseinek Budapest belvárosában - 2023. augusztus

Fotó: Link Hoang | Unsplash.com

Hadd kérdezzek valamit....
Lelkesen és csillogó szemmel nézed, amikor mások csodaszép, kézzel készült, patentra összerakott családi albumokat mutogatnak? Hogy tudták vajon összerakni? Mikor volt erre idejük és egyáltalán, hogyan találták ki, milyen legyen?
 
 
Megannyi kérdés ugrik be a tervezésétől kezdve a hozzávaló alapanyagokig, no és persze, hogyan volt ennyi ráfordított szabadidejük – amiből neked is mindig a legkevesebb van, igaz?
 
 
Ó, bizony jó lenne egy varázsló, aki a te képeidből is látványos albumokat varázsolna egy szempillantás alatt, igaz? Utána pedig te is büszkén mutogathatnád a kész albumot, aminek lapjairól te és a szeretteid mosolyogtok! Az albumba már csak azt kellene beleírni, merre jártatok, kik vannak a képen, mikor készültek a fotók? Így később is bármikor elővehetnéd, ömlene az oldalakról a sok szebbnél-szebb, felidézhető emlék. Jé, az egyik zsebbe még az eredeti belépők is ott lapulnának? Hű, de klassz…. lenne!
 
 
Mondjak egy titkot? Ez a varázsló létezik. Te magad vagy az, csak lehet, még nem tudtál róla. Képes vagy rá, hogy az alábbi képeken lévő, látványos albumot önállóan összeállítsd. Sőt nem csak egy alkalommal. Akárhányszor, amikor később úgy döntesz, hogy rászánod az időt és leülsz alkotni. Elhiszed nekem?
 
 
– Na jó – mondod te –  és a fenti kérdéseim? Azokra a válaszok majd csak úgy a fejembe szállnak?!
– Nem – mondom én – Ezért vagyok itt, ekkor lépek a képbe.  Mindent tökéletesen el fogsz tudni készíteni, csak útmutatásra van szükséged és a döntésre, hogy rászánod az időd és az első albumot összeállítod.
– De tényleg ennyi lenne? – kérdezed te. Hol itt a becsapás? Hogyan tudnám mindezt később egyedül is?
– Igen. Ennyi. Azok akik albumait nézegeted, hétköznapi emberek és pontosan ugyanígy kezdték. Követtek egy útmutatást, eldöntötték, hogy rászánják az időt és elkészítették.
– Hogyan juthatok hozzá az útmutatáshoz?
– Örülök, hogy megkérdezted. Elmondom.
 
 
Neked arra van szükséged, hogy minél hamarabb megérezd a sikerélmény ízét, hogy bebizonyosodjék, igenis képes vagy rá. Össze tudsz állítani te is patentra egy látványos albumot a saját családi fényképeid számára. Hogyan? Egy alkotós foglalkozás képes megadni számodra, ahol a mentor által mutatott lépéseket kell követned. Ha ez egy jó tananyag, akkor pedig nem csak egy alkalomra szól, hanem hazaviszed a tudást és a sikerélménytől a szárnyaid is el fogod kezdeni bontogatni.
 
 
Innen pedig már nem lesz nehéz folytatni.
 
 
Érdekelnek a részletek? Olvass tovább, mert pont egy ilyen foglalkozásra szeretnélek elhívni Téged.
🤩 Ha jól jönne egy olyan album, amit nem neked kell kitalálni, hanem ✅️ megvan az albumszerkezet, ✅️ szépséges a végeredmény, ✅️ vannak benne látványos megoldások és ráadásul ✅️ előre összeállított, szépséges scrapbook cuccokból lehet alkotni – akkor most figyelj!

 • Júniusban ismét személyes scrapbookfoglalkozást tartok Budapest belvárosában, mikor is egy nyitható D-gyűrűs, A5 méretű scrapbookalbum összeállítására lesz lehetőséged, melynek a borítóját te magad fogod elkészíteni. Előnye, hogy a tartalmához bármikor később is hozzá tudsz tenni vagy át fogod tudni rendezni.
 • ➡️ Gyakorlott alkotóként a kikapcsolódás, a közös alkotás vidám élménye – no és a kész album lesz a jutalmad.
 • ➡️ Kezdő vagy bizonytalan alkotóként pedig az, hogy igenis bebizonyosodik, abszolút megcsinálható bármilyen tapasztalat vagy különösebb tudás nélkül egy ilyen album – amivel aztán büszkélkedhetsz mindenkinek, mert te készítetted!
 • Típusalbumról van szó, melyet később bármilyen más papírkészletből, témában is el fogsz tudni készíteni. Hazaviszed a tudást, amire később is támaszkodni tudsz.
Budaházi Brigitta Gigi - scrapbook oktató
Budaházi Brigitta, Gigi
scrapbook oktató

A Papírszív Scrapbook nap #08 alkotós foglalkozás során egy minialbumot fogunk készíteni scrapbooktechnikával.  Az alkalmat Budaházi Brigitta  scrapbook oktató tartja.

Ezen a vasárnapon egy akár 40-50 fotó elhelyezésére is alkalmas, kézzel készült, látványos, nyitható D-gyűrűs, A5 méretű scrapbookalbumot készíthetsz el magadnak vagy családodnak előre összeállított, szépséges alkotócsomagból. Az albumban helyet kaphatnak a fotók mellett egy utazás során gyűjtött tárgyi emlékeid, de ha ilyenekkel nem rendelkezel, megtöltheted további fényképekkel és leírt szövegekkel, rajzokkal is.

Az album készítése során
elsajátíthatod a nyitható gyűrűs mappa összeállításának lépéseit, amely később bármely méretű és terjedelmű albumod alapja is lehet.
– a papírok hatékony kiválasztását a megfelelő célokra egy teljes papírtömbből
– tippeket és példákat kapsz A5 méretű albumoldalak, oldalpárok felépítéséhez
trükköket matricák, papírkivágatok felhasználására, az oldalak díszítéséhez

– bónusz tananyag: megtanulod, hogyan mellékelheted egy utazáson, nyaraláson begyűjtött tárgyi vagy más, papíralapú emlékeidet egy albumban – s végre nem a lakás minden pontja lesz tele ezekkel az apróságokkal.

A nap két részből fog állni. Egy délelőtti és egy délutáni alkotós blokkból. Közben egy 20 perces ebédszünettel. Az alkalomról kész albummal távozhatsz. Várhatóan 17:00-ig kényelmesen be fogod tudni fejezni az albumodat. Otthon már csak a fényképeket, emléktárgyakat és a rákerülő díszítőelemet kell beragasztanod és megírnod a szöveges elemeket.

Az esemény
kiemelt együttműködő partnere:

Az alábbi 5-féle papírkészletre alapozott alkotócsomaggal készülök, melyekből a helyszínen választhatod ki a neked tetszőt. De, ha már most megtetszik egy papírkészlet, akkor a rendelkezésre álló készlet SORSZÁMÁT vagy nevét a megjegyzés rovatba írd be a regisztráció során. A még rendelkezésre álló papírkészletek darabszáma folyamatosan frissül. A helyszínen csak az előzetesen ki nem választott készletekből fogsz tudni választani.
 1. 1. Noteworthy
  alkotócsomag
  Elérhető:  0 db (elfogyott)

2. Just Beachy
alkotócsomag
Elérhető: 0 db (elfogyott)

 1. 3. Pack Your Bags
  alkotócsomag
  Elérhető: 0 db (elfogyott)
 1. 4. Summer Snapshots
  alkotócsomag
  Elérhető: 0 db (elfogyott)

5. Let’s Go
alkotócsomag
Elérhető 0 db (elfogyott)

Minden csomagban benne van:
✅️  1 komplett szett, 6×8″ (15,2×20,5 cm) Simple Stories papírtömb  ✅️  1 db 12″ Simple Stories kartonmatrica vagy Simple Stories kivágatcsomag a papírtömbbel egyező kollekcióból  ✅️  10 db A4 fehér műszaki rajzlap  ✅️  3 db 12″ alapkarton   ✅️  1 szett A5 méretű borító és gerinc, méretre vágott söralátét karton ✅️  1 nyitható D-gyűrűs fémszerkezet  ✅️  2 db szegecs ✅️  kétoldalú ragasztó  ✅️  műbőr ✅️  1 db 6×8 méretű Simple Stories albumtasak ✅️  1 db öntapadó iratlefűző

Időpont: 2024. június 16. Vasárnap 10:00-17:00

A részvételi díj: 22 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a foglalkozás elméleti ismereteit, a helyszínen kiválasztható alkotócsomagot és a ragasztókat.

Regisztráció és jelentkezés a részvételi díj fizetésével lehetséges. A rendezvény minimum 8 fő részvételével kerül megrendezésre. Amennyiben technikai okokból elmarad, a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül vagy másik alkalomra beváltható. Ha regisztráltál, de mégsem tudsz eljönni és a rendezvény előtt 48 órával (2024. április 19. 10:00 előtt) jelzed felém írásban, a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül vagy másik alkalomra beváltható. A rendezvény kezdete előtt 48 órán belüli lemondás esetén a befizetett részvételi díj visszakérésére vagy másik alkalomra történő beváltásra nincs lehetőség. Ebben az esetben az alkotócsomagot és a jegyzetet eljuttatom számodra.

Helyszín: Oktatoterem.com Astoria – 1075 Budapest, Károly krt. 3/a 4. emelet, Istanbul terem Kapucsengő: 87

Mit hozz magaddal?
Kedvenc papírvágó ollóid | Ceruza, radír | Vonalzó
Opcionális eszközök, melyekkel készülünk, de ha van sajátod, hozd el:
Vágógép | Vágóalátét | Biegelő tábla, hajtogatólap | Kalapács

hely még szabad.

Részvételi díj: 22.500 Ft
amely tartalmazza az alkotócsomagot is.

Szeretnél részt venni ezen az alkalmon?
Regisztrálj!
Kattints az alábbi gombra és foglald le a helyed MOST!

A regisztráció előre fizetéshez kötött.
A fizetéssel egyidőben a kiválasztott alkotócsomagot is megírhatod.